Motor – Sol & Vindautomatik

Motor

Med motor får du möjligheten att manövrera ditt solskydd med en enkel knapp tryckning från vart som helst i huset , du slipper exempelvis stå och veva in markisen.

Man kan driva markiser, persienner, fasadpersienner, rullgardiner och mycket mer med motor. En motor monteras diskret och väl skyddad t.ex  inne i markisröret  och finns med både fast kabelinstallation eller med helt trådlös manövrering.

Motorn uppfyller många användares önskan om flexibilitet och bekvämlighet, och med trådlös manövrering slipper du dessutom metervis med kablar! Handsändare till trådlösa motorer finns i olika modeller beroende på behov och antal mottagare.

På ett fritt avstånd har enheten en räckvidd på upp till 200 meter och 20 meters räckvidd genom två betongväggar.

08-182310 – 070 796 06 26

persienner-stockholm-automatik-somy-becker-handsandare-bild

Sol -och vindvakt

Sol -och vindvakt

Sol & Vindautomatik

Man kan även få installerat Sol -och vindvakts automatik som skyddar och svalkar ditt hus, även då du inte är hemma! När solen börjar att skina fälls din solskyddsprodukt, som exempelvis en markis, automatiskt ut även om du inte är hemma.

Detta avskräcker de flesta inbrottstjuvar och bidrar  till svalare temperatur när du kommer hem.

När solen går i moln, fälls markisen in. Automatiken gör att ditt solskydd, exempelvis din markis dras in eller går ut automatiskt efter givna regler, exempelvist efter en viss tid, om det regnar, när det blåser för mycket, eller beroende på hur solen står. Få markiser klarar av ett rejält blåsväder om de inte fälls in i tid, men med ett vindvaktsystem riskerar inte din markis att slitas sönder av blåsväder då den fälls automatiskt in även om du inte är hemma.

Sol & vindautomatik är ett måste för stora anläggningar som till exempel kontorsbyggnader och sjukhus där man själv oftast inte kan närvara vid intagandet av solskyddet.

Vi hjälper er att finna den systemlösningen som passar dig bäst.

Kontakta oss redan idag för mer information och goda råd!

08-182310